zondag 26 juni 2011

mijn (onze) andere hobby.

En dat zijn onze ponys.
Vond het wel een keer leuk om jullie daarvan foto's te tonen, we zijn er vandaag de hele dag geweest en natuurlijk had ik de camera bij me.

Voordat Susan geboren werd reden we heel veel met deze pony voor het wagentje, in tussentijd werd ons wagentje gestolen, en sindsdien werd er niet meer gemend, totdat ik dit geweldige leuke wagentje op internet te koop zag staan,
Nu gaan we het mennen met Humpie (zo heet deze pony) weer helemaal oppakken.
Dit was de eerste keer sinds 4.5 jaar dat hij weer werd ingespannen.........en hij deed het alsof hij het gisteren og had gedaan, hij heeft er echt heel veel plezier in.
samen met de kinderen erbij op.....geweldig vonden ze het.......nog even een paar keer oefenen en dan kunnen we lekker de bos in met ons gezin, hun bij papa op het wagentje....of met pony en ik op mijn fjord Oliva mee.

Natuurlijk hoort bij een klein ondeugend meisje een klein ondeugend ponybeest.....dit is onze Kismo, haar hebben we al vanaf veulen van 4 maanden oud en we hebben haarzelf beleerd voor het wagentje en onder het zadel.
Aaangezien Hump vandaag voor de wagen liep mocht zij weer eens een zadeltje op....en ook voor haar is dat  ruim 4 jaar geleden.....maar ook zij vond het geweldig......evenals Susan.
Toen Johan zag dat ze braaf was wilde hij er "alleen"even voor de foto ook wel op.

En toen mocht mama afzadelen en was het rijden klaar.
Nog 1 foto van mijn 2 trotsen samen.
Dit was het voor vandaag.

Ik hoop dat jullie dit ook een keer leuk vonden........ben momenteel niet zo heel veel aan de scrap, maar met deze foto's zal daar snel verandering in komen hoop ik...

Groetjes en tot de volgende keer.
Jacqueline
4 opmerkingen:

 1. Jeetje Jaqueline wij hebben wel wat gemeen onze kinderen op dezelfde dag jarig.
  En mijn vader noemt mij altijd Humpie hoezo toeval hahaha.
  Leuk dat je weer een karretje hebt gevonden.

  Groetjes Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jacqueline,
  Long,long time ago! Zag dat je op mijn blog bent geweest. Leuk!
  Dit zijn wel hele leuke foto's om iets moois van te maken hoor!
  Dat gaat zeker goed komen,al is het wel een beetje veel warm nu! Maar wel lekker :)
  Groetjes, Irm

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jacq,
  Dit is geweldig mooi om te zien.Ik wordt er koud van.Ik mis het wel hoor.Geniet ervan!!

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk dat je weer een wagentje hebt, i kan me nog goed herinneren dat dat van je gestolen was. Afschuwelijk. Heerlijk dat e nu die hobby weer op kunt pakken, geniet er maar heerlijk van met je gezinnetje maar dat gaat wel lukken zo te zien. Ik hoop wel snel weer een prachtig lootje te zien met jouw mooie foto's, daar geniet ik altijd zo van.
  liefs,
  Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje op mijn blog komt nemen, ik word altijd heel blij van een reactie en lees elke reactie altijd met veel plezier.