zaterdag 13 oktober 2012

Secret lift van het SA forum

Ja ja ik heb nog een LO om te laten zien.....deze heb ik al wel een paar weken geleden gemaakt, maar mocht hem nog niet laten zien omdat ik als eerste in ons groepje aan de beurt was....en gisteren was de ronde afgelopen.
Dus ik kan mijn uitwerking laten zien.
Het bruggetje heb ik met hars gegoten en daarna geverfd, de bloemen en blaadjes zijn een handponsje en met een Joy setje helemaal opgebold, wat pareltjes erin van de action.

 Papier is van Kaiserkraft magnolia grove, het raam frame is van CLD en ik vond het wel leuk om het op deze manier te gebruiken.....tis nu net alsof je door het raam naar buiten kijkt.
De vogel is ook gegoten van gips.
Verder wat swirls gestanst en een figuurschaar gebruikt voor de randen van de rondjes.


Dit was het voor nu even.
Kom later nog terug vandaag met mijn label die ik gisteren voor de crea aktief dag heb gemaakt in Vierhouten.

Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.

Groetjes Jacqueline


4 opmerkingen:

 1. Lieve Jacqueline, tot nu toe had ik nog geen voeling met LO's, maar nu ik dit zie, inspireert me dat enorm. Prachtig, zoals jij het maakt, met vele leuke details en mooie, zelfgemaakte embellies. Ik ga me toch ook aan eentje wagen. Bedankt voor de inspiratie. Liefs, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig, Jacqueline! Mooie treffende kleuren heb je gebruikt. En dat bruggetje?! Het maakt je LO zo speciaal en af. Ben benieuwd naar je label!
  Fijne knutselzondag!
  Groetjes, Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige LO Jacqueline, leuk met al die mooie details en ik ben ook helemaal weg van dat bruggetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. such a lovely page! love that little bridge

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje op mijn blog komt nemen, ik word altijd heel blij van een reactie en lees elke reactie altijd met veel plezier.